Magic white відбілювання зубів відгуки

Відгук на. Косметичне відбілювання зубів по системі Magic White

Тема відкликання: відбілювання зубів

Спочатку намагалася вдома відбілити зуби різними засобами хоча б на пару тонів, і пасти дорогі купували, і гелі відбілюючі, якими в рекламі обіцяють зробити зуби ідеально білими в домашніх умовах, але все безрезультатно. Вирішила випробувати щастя останній раз-відбілити зуби за системою Magic White, і ви знаєте, вийшло. Все пройшло так швидко і безболісно, ​​що ніколи б не подумала, що можна за такий короткий час настільки відбілити зуби. Дуже задоволена, тепер буду вибілювати тільки по системі Magic White і ніяк інакше.

Magic white відбілювання зубів відгуки

Magic white відбілювання зубів відгуки

Схожі відгуки

Процедура унікальна. Я курила 16 років, два роки тому, цю погану звичку кинула, але наслідки залишилися. Зуби були жовтими, що я тільки не робила і куди не зверталася, але білосніжних зубів я так і не отримала. В інтернеті прочитала про методику Magic White, виявляється і в нашому місті в деяких косметичних салонах її використовують. На силіконову фігурку, в формі протеза зубів, наносять спеціальний склад і його одягаєш на зуби, потім підносять спеціальну лампу. Вся процедура триває 20 хвилин, ніяких не приємних відчуттів і болю немає. Зуби стають білими як сніг, за одну процедуру. І найголовніше, в складі лише натуральні Детальніше>9gt;

Нещодавно одна моя знайома, у якої скільки я її пам’ятаю були жовті зуби раптом засліпила мене майже білосніжною посмішкою. На мої розпитування спочатку вона з тієї ж посмішкою жартувала, але потім зізналася, що нарешті знайшла ідеальний спосіб відбілити зуби. До слова, я колись працювала в стоматології і вона просила мене допомогти їй, але я відмовила, тому що знаю що всі ці методи шкідливі, а у неї тонка емаль. І ось диво. Не можу сказати, що у мене проблеми з кольором зубів, але ж немає межі досконалості і я зважилася сходити в салон краси, де допомогли моєї знайомої. Процедура абсолютно безболісна, швидка Детальніше>9gt;

26.05.2015 | позитивний відгук

Багато чула про систему Magic White в косметичному відбілюванні зубів і ось вирішила сама спробувати і подивитися на те, що з цього вийде. Спочатку вирішила відбілити на 8 тонів, так як п’ю забагато кави і самі можете уявити що походить від шаленої кількості кави. Загалом якщо говорити про саму процедуру то відвідала салон всього один раз і можу сказати що це абсолютно безпечно і зовсім не боляче. Чи не виникало ніяких неприємних відчуттів, більш того, відчуття були приємні після першої ж процедури, яка до речі зайняла трохи менше 20 хвилин. Загалом дуже задоволена що зважилася на цей крок і думаю що Детальніше>9gt;

13.06.2015 | позитивний відгук

Давно замислювалася про відбілюванні зубів, пробувала різні способи від соди до рекламованих косметичних олівців. Але добре відбілити зуби не вдавалося, а мені хотілося саме голлівудську посмішку. Система Magic White і, правда, як магічна. Сходила до стоматолога, вона також на додачу до лікування відбілила мені зуби всього хвилин за 15. Швидко, ніяких неприємних відчуттів не зазнала. Детальніше>9gt;

25.05.2015 | позитивний відгук

Нещодавно відбілювала зуби в салоні Magic White. Цілком залишилася задоволена результатами. По-перше, мені сподобалися працівники, відразу видно, що люди добре знають свою справу. Плюс до всього дуже хороша ціна, я б сказала вона не завищена. Мені відбілили на чотири тони, як я і хотіла, так що тепер я задоволена своєю посмішкою і можу тепер їй ділитися з улюбленими мною людьми) Детальніше>9gt;

30.05.2015 | позитивний відгук

Люблю в усьому експериментувати, так недавно дізналася про нову систему відбілювання зубів Magic White, і вирішила спробувати, записалася до фахівця і найближчим часом відвідала косметичний салон, процедура сама взагалі безболісна, ніякої шкоди і здоров’я зубів завдає, а естетичний вигляд зубів стає ідеальним! так я відбілила на 5 тонів, для моїх зубок цього достатньо — виглядають білими і доглянутими. Після відвідання цієї процедурою залишилася більш ніж задоволена! Детальніше>9gt;

01.06.2015 | позитивний відгук

Про косметичному відбілюванні зубів по системі Magic White я дізнався від своєї кращої подруги, вона дуже вже сильно розхвалювала результат. Ну ось і я теж вирішив спробувати. Зуби я очистив на 7 тонів і в загальному, вся ця процедура зайняла хвилин 20, що здивувало, ніякого болю і дискомфорту не було. Так що у мене зараз сяюча посмішка, чого і вам всім бажаю, красивої посмішки. Детальніше>9gt;

02.06.2015 | позитивний відгук

Зуби у мене хороші, але не дуже рівні, так що я завжди хотіла відбілити їх. Іноді користуюся вибілюючої пастою, але це не те. До того ж від неї псується емаль. Як і від традиційних методів відбілювання, до речі. А я люблю попити кави! Із задоволенням випробувала саме цю методику, тому що вона не тільки безболісна, але і проста, а так само щадна для емалі! Я поки дуже задоволена результатом. Детальніше>9gt;

04.06.2015 | позитивний відгук

Доброго часу доби всім! Вирішила кардинально поміняти свою зовнішність і, звичайно, без відбілювання зубів не обійтися) Прийшла в салон краси, де зазвичай роблю різні процедури і мені порадили відбілити зуби за новітньою системі Magic White) Ну і я погодилася)) Майстер розповів про дане відбілювання детально, щоб я не хвилювалася) В результаті зуби стали білішими на 5 тонів! Я дуже задоволена результатом і до того ж це все дуже швидко робиться) Детальніше>9gt;

15.06.2015 | позитивний відгук

Нещодавно в одному з салонів краси в Москві, мені запропонували провести процедуру відбілювання зубів від Magic White. Мені показали приклади, я зацікавилася, що це за метод такий) Прийшла в призначений час в салон, наді мною провели всі необхідні процедури, і за підсумком я прям була трошки здивована ефектом) Всього за 20 хвилин, без болю і дискомфорту, зубки і правда став набагато біліше! Подивимося що буде через тиждень!) Детальніше>9gt;

Magic white відбілювання зубів відгуки

ReTWORK — швидкий пошук відгуків про компанії, магазині, співробітника, роботодавця в інтернеті. Сайт не несе відповідальності за інформацію отриману зі сторонніх ресурсів.

Компенсація моральної шкоди

Останнім часом, на жаль, почастішали випадки заподіяння громадянам моральної шкоди. Це може бути і публічну образу або приниження, і наклеп, і інші дії, що змушують громадян нервувати, хвилюватися і переживати.

© 2015 Palette Html Onepage Template. web-forsite.ru All Rights Reserved.

хочете дізнаватися про нові відгуках в інтернеті про Вас і Вашої компанії?

Так | немає (Мене не цікавить репутація)

Система відбілювання зубів Magic White — відгуки

Особисто я вважаю, що посмішка це як вивіска для магазину, тобто чим красивіше людина посміхається, тим більше легше йому чарувати людей, а мені як тамаді це потрібно як ні кому іншому. З огляду на це стежу за посмішкою своєї самим відомими методами, недавно дізнався про Весь відгук

Magic White, пішов до найближчого салону і поцікавився у них, вони сказали коштує недорого, при цьому що ефект дійсно хороший. Зважився спробувати, ну так ось, болі як такої не було, відтінок зубів відбілити на відтінків 10 точно, зуби стали виглядати як у голлівудської зірки, тепер то я розумію значення слова: голлівудська посмішка, та й знайомі відразу оцінили.

Якісне та безболісне відбілювання, ціна, простота методу.

Особисто я вважаю, що посмішка це як вивіска для магазину, тобто чим красивіше людина посміхається, тим більше легше йому чарувати людей, а мені як тамаді це потрібно як ні кому іншому. З огляду на це стежу за посмішкою своєї самим відомими методами, недавно дізнався про Весь відгук

Magic White, пішов до найближчого салону і поцікавився у них, вони сказали коштує недорого, при цьому що ефект дійсно хороший. Зважився спробувати, ну так ось, болі як такої не було, відтінок зубів відбілити на відтінків 10 точно, зуби стали виглядати як у голлівудської зірки, тепер то я розумію значення слова: голлівудська посмішка, та й знайомі відразу оцінили.

Якісне та безболісне відбілювання, ціна, простота методу.

обговорення

Анастасія. дякуємо вам за відгук, нам дуже важлива ваша думка. Перед процедурою проводиться консультація пацієнта, якраз в ній ми говоримо про всіх моментах які вас не задовольнили. Результати від 3 тонів мінімум, для нашої студії не рідкість відбілювання на 10 і 12 тонів, все це залежить від структури і стану емалі. Розмір капи і охоплення лампи розрахований на 6-8 передніх зубів, ікла НЕ відбілити через можливе твердого нальоту (каменю). Так само говорили про індивідуальної сприйнятливості до вибілюючому складу.

Magic white відбілювання зубів відгуки

Просто нереальна процидурку! Всього лише 21 хвилинка-й твої зубки сяють чистотою і білосніжні! Абсолютно ніякого болю-в роті тільки приємна м’ятна свіжість! Рекомендую всім-всім! Персонал -просто вищий пілотаж-професіоналізм-зашкалює!

Мария Леонтьева у Вконтакте

Давно хотіла відбілити зуби, але дуже боялася робити це в стоматології, так як боюся болю. Нещодавно дізналася про процедуру Magic White, почитала, виявляється, що це зовсім безболісно і швидко. Вирішила зробити, втрачати все одно нічого) Ефект мені дуже сподобався — зуби дійсно стали помітно біліше) Зайняло це по часу хвилин 20-30 від сили, спасибі)

Катерина Сибилева у Вконтакте

А я все життя боюся стоматологів, тому і на відбілювання досі якось не наважувалася. Але почувши про Magic White, зважилася спробувати. Найважливіше — це насправді зовсім не боляче, так що я даремно боялася. Взагалі ніяких неприємних відчуттів в процесі не виникло, зате результат просто вражаючий. Емаль стала світліше на кілька тонів, і це за якісь півгодини. Дуже рада, що зважилася на цю процедуру.

Дарина Ковбун у Вконтакте

Від природи у мене не ідеальні зуби, тому зубної ряд мені довелося коригувати за допомогою брекет-системи! Після тривалого лікування стала замислюватися про відбілюванні. Але мій стоматолог сказав, що це загрожує підвищенням чутливості зубів і іншими неприємними наслідками. Від цієї ідеї я відмовилася. Потім побачила рекламу Magic White в салоні краси поряд з будинком, і вирішила спробувати! Процедура дуже швидка і не викликає ніякого дискомфорту, а самі побачите результат!

Андрій Кудіновскій у Вконтакте

Є курцем зі стажем, плюс до всього часто п’ю каву, тому колір емалі зубів залишав бажати краще. Зайшовши випадково на сторінку прочитав про метод відбілювання зубів Magic White, і вирішив спробувати. Подзвонив по вказаному телефону і записався на прийом. Цей метод реально працює, відбілювання пройшло без неприємних відчуттів і болю. Зуби стали білими, причому вся процедура зайняла близько 20 хвилин

Ліза Котова у Вконтакте

З дитинства боюся стоматологів і всього, що з ними пов’язано. З цієї причини довго не могла зважитися на процедуру відбілювання зубів. Але подруга вмовила звернутися в салон Magic White, вона у них вже проходила цю процедуру і сказала що ні чого страшного в цьому немає. Виявилося дійсно я даремно боялася. Мені зробили відбілювання на 4 тони. Ніяких неприємних відчуттів при процедурі не відчувала, зайняла вона всього близько 15-20 хвилин. дуже задоволена що звернулася в Magic White.

Надя Балян у Вконтакте

Давно замислювалася про відбілюванні зубів, але зважилася зовсім недавно, після вдалого досвіду відбілювання зубів подружки. Вона поділилася зі мною інфою. Відбілювала вона в салоні краси по системі Magic White. І я зважилася на цей крок. Ніколи б не подумала, що дана процедура може бути безболісною. За часу зайняло близько 20 хвилин, ніякого болю і дискомфорту, а результат — мої сяючі зубки. Дуже рада, що спробувала цей метод.

Дарина Ковбун у Вконтакте

Від природи у мене не ідеальні зуби, тому зубної ряд мені довелося коригувати за допомогою брекет-системи! Після тривалого лікування стала замислюватися про відбілюванні. Але мій стоматолог сказав, що це загрожує підвищенням чутливості зубів і іншими неприємними наслідками. Від цієї ідеї я відмовилася. Потім побачила рекламу Magic White в салоні краси поряд з будинком, і вирішила спробувати! Процедура дуже швидка і не викликає ніякого дискомфорту, а самі побачите результат!

Джиммі Прогресивний у Вконтакте

Багато курю і багато п’ю каву, так що колір зубів, на жаль і ах, був далекий від досконалості. Але, на щастя, такі ж курці-кавомани порадили сходити в салон краси, пройти процедуру косметичного відбілювання зубів по системі Magic White. Дійсно, вся процедура зайняла хвилин 20-25, колір емалі посвітлів на кілька тонів. Неприємних відчуттів ніяких. Думаю повторити ще, бо хочу білосніжну усмішку.

Саша Меньшова у Вконтакте

Вітаю! Хочу написати про косметичний відбілюванні зубів. Давно хотіла відбілити зуби, але то часу, то можливості не було, натрапила на Magic White в салоні краси, вирішила спробувати, ефект видно відразу, зуби біліші на шість тонів, головне, що відбілювання пройшло швидко, близько 20 хвилин і без неприємних відчуттів. Дуже сподобалося, раджу!

Раїска Вишнякова у Вконтакте

Давно вже було на слуху у мене відбілювання за допомогою Magic White, але, що то не наважувалася спробувати на собі, поки не прочитала позитивні відгуки про нього, і все таки я зважилася його зробити. Перше на, що звернула увагу цей час процедури, дійсно виявилася близько 20-ти хвилин, ну і сама емаль зубів стала світліше рази в 3 і при тому, що зуби у мене дуже чутливі, не відчула нічого ні вчасно відбілювання, ні після! Вообщем мені сподобалося!

Валерій Гончаров у Вконтакте

Салон Magic White перетворив мою мрію в реальність. Завжди мріяв про білосніжних зубах, але завжди боявся йти до стоматолога. Нарешті зважився, звернувся в Magic White, очистив там зуби на 5 тонів, і все це було так швидко, максимум хвилин двадцять, і не зрозуміло, чого боявся! Причому метод нічого спільного до медицини і стоматології не має, але ефект приголомшливий! Дуже задоволений!

Аліса Зайкина у Вконтакте

Моя сестра перепробувала дуже багато різних засобів для відбілювання зубів (при тому, що вона не курить і не п’є кави). В основному, це були різні зубні пасти, спеціальні щітки, домашні набори. При останньому відвідуванні стоматолога він порадив спробувати нову процедуру Magic White. І насправді -ефект на обличчя! Завтра і я йду на прекрасне відбілювання.

Анна Гордєєва у Вконтакте

Одного разу помітила, що білизна моїх зубів далека від ідеальної. Почала шукати способи, щоб це виправити. Подруга порадила Magic White, сказала що роблять там швидко, без болю, а головне відповідають за результат. Вирішила сходити перевірити. І дійсно, ніяких черг, все по запису, сама процедура тривала близько 30 хвилин, безболісно, ​​і результат мене дуже порадував. Всім рекомендую.

Еля Магарамова у Вконтакте

Необхідно було відбілити зуби на кілька тонів. Знайомі порадили звернутися в косметичний салон Magic White. І жаліти в результаті не довелося. Процедура в цілому недовга, триває близько тридцяти хвилин, зате дуже ефективна. Також дуже порадували порівняно невисокі розцінки. Хочеться подякувати фахівців! Буду радити всім близьким людям!

Євгенія Лакутіна у Вконтакте

Дуже багато чула про косметичний відбілюванні зубів по системі Magic White від подруг. Я сама курила протягом майже десяти років і емаль потемніла значно. Тому коли кинула палити — насамперед вирішила піти відбілити зуби, тим більше, це займає всього 20 хвилин і можна зробити це в салоні краси, необов’язково йти в стоматологію і слухати леденить душу завивання бормашини в сусідньому кабінеті)))

Владислав Клекіт у Вконтакте

Відбілювання зубів за системою Magic White достатню інноваційно. Забудьте про похід в зубну поліклініку, від виду якої аж мурашки по шкірі. Вам не доведеться слухати звуки свердла або полірувального диска і вам вже точно не поранять ясна. Відвідав салон відбілювання зубів і ця процедура зайняла всього лише 25 хвилин з усіма підготовленими. Зуби за раз відбілити на 4 тони. Це не в жодному разі не шкодить вашій емалі. Роботу роблять фахівці, які знають свою справу!)

Денис Сергєєв у Вконтакте

Після того як кинув палити, вирішив відбілити зуби. Почув про метод Magic White і зацікавився. Знайшов салон, де цю процедуру виконують і очистив на 7-8 тонів. Процедура абсолютно безболісна і швидка, триває всього лише близько 20 хвилин, але результат дивовижний. Свої зуби просто не впізнав, настільки білі і красиві, що можна сміливо тепер зніматися в голлівудських фільмах!

Наталя Торопова у Вконтакте

Давно хотіла відбілити зуби, я дуже люблю каву і це проходить для білизни зубів без наслідків. Але була один раз в стоматології і мало не померла потім. Хворіли всі зуби і ясна. Більше мені туди не хотілося. Випадково дізналася про косметичний відбілюванні зубів по системі Magic White в салонах краси. Довідалася, де, що і почому. Записалася на процедуру, зауважте це косметична процедура, зробили все дуже швидко. Якихось 20-30 хвилин і мої зубки стали білішими на 6 тонів, причому абсолютно без болю. Тепер голлівудська усмішка не за горами.

Світлана Івлєва у Вконтакте

Від природи у мене жовтуваті зуби. Що з ними не робила, зубні пасти тільки відбілюючі купувала, содою і вугіллям (бабусиними методами) час від часу мучила. Все марно! Врятувала мене система Magic White, без болю і дискомфорту (це ж не лікування) відбілила зубки. Тепер посміхаюся в два рази частіше і з задоволенням! Подружки кажуть, посмішка стала як у актриси))

Олена Кузнєцова у Вконтакте

Знаєте, не можу похвалитися білизною зубів. Але я завжди зі скепсисом ставлюся до подібних заяв — за 20 хвилин зуби білішими на кілька тонів. Завжди вважала, що це такий маркетинговий хід. Але так сталося, що мені недавно чоловік подарував відвідування процедури відбілювання зубів по системі Magic White в косметичному салоні і довелося випробувати цю процедуру на власній шкурі. Magic White це просто фантастика, я очам не повірила — зубки відтінку на 3-4 побіліли! Швидко і ні краплі не боляче!

Наталія Борисова у Вконтакте

У мене на зубах є особливий пігмент, так як я народилася в Монголії. Це країна з іншим кліматом, що відбилося на стані емалі моїх зубів. Єдиний спосіб, який допоміг мені добитися ідеально рівного кольору зубов- це косметичне відбілювання за системою Magic White. Робила я його в салоні краси. Процедура абсолютно безболісна і, що дуже важливо, триває зовсім недовго: близько 20-30 хвилин.

Анна Антонова у Вконтакте

Я пробувала різні методики відбілювання зубів, оскільки від природи в мене емаль не має того відтінку про який я мрію. Але тільки відбілювання за системою Magic White дало той результат, який мене повністю задовольнив. Знайти салон, в якому володіють цією методикою виявилося не просто, але мені вдалося. Процедура триває не довго, неприємних відчуттів ніяких, зате зуби набагато біліше і результат тримається довго.

Надія Турківська у Вконтакте

Вилікувала зуби і прийшов час їх відбілити. Прийшла в салон краси, мені запропонували косметичного відбілювання за системою Magic White. Процедура за часом пройшла задоволена швидко десь 20 хвилин, не більше. Відбілила на 8 тонів, болю і неприємних відчуттів не було, результат і сама процедура мене приємно здивували. Хочу також відзначити, в салоні працюють висококласні фахівці, відповіли на всі мої запитання. І найголовніше — тепер завжди буду вибілювати зуби за системою Magic White і рекомендувати друзям і родичам.

Аліна Магера у Вконтакте

Вирішила теж випробувати відбілювання зубів по системі Magic White. Дуже приємна і швидка процедура, а головне — ефективна! За якихось 20 хвилин мої зуби стали білі, як у дівчат з різних реклам зубних паст. Magic White просто чарівна система! Сподіваюся, результат буде надовго. Тепер усім раджу пройти цю процедуру, до того ж вона абсолютно безболісна)

Вікторія Шеварева у Вконтакте

Мені робили операцію на два передні зуби й через це вони стали набагато темніше інших зубів, стала комплексоват з цього приводу. Подружка порекомендувала відбілити з по системі Magic White. І я залишилася цілком задоволена результатом, тепер я і справді не соромлюся посміхатися. До того ж вийшло зовсім недорого, тепер у меря мама хоче теж вибілювати зуби по цій же системі.

Дмитро Артем’єв у Вконтакте

У спадщину мені дісталися зуби жовтуватого відтінку, і з часом потемніли на кілька тонів і стали майже коричневими. Чищенням зубів положення вже було не виправити, тому я почав шукати інші способи. Знайшов салон, там відбілюють зуби Magic White `ом. За буквально півгодини зуби стали білішими відразу на кілька тонів. Не знаю чи на довго, але результат на лице.

Ксенія Петрова у Вконтакте

До цього я користувалася бабусиними рецептами відбілювання зубів. Про Magic White дізналася від сусідки. Відбілювання зубів за Magic White виправдовує очікування, так як зуби біліші за сніг. За часом робили, де то півгодини. По грошах не пам’ятаю точну суму, але не дуже дорого. Тепер посміхатися на всю широчінь не соромно. Посмішка майже як в Голлівуде.Надеюсь на довготривалий ефект.

Дар’я Миролюбова у Вконтакте

Magic White це що то щось нераельное, але в хорошому сенсі слова. Відбілювала зуби. Відбілили приблизно на 5-6 тонів, і зайняло часу максимум 20 хвилин. Причому ніякого болю або страшних інструментів як в кабінеті стоматолога. Таке рішення по відбілюванням зубів прекрасно мені підійшло, і тепер я буду радити вас всім своїм знайомим і рідним. ви на це заслуговуєте;)

Alena Schirmer у Вконтакте

Зовсім недавно дізналася про новий спосіб відбілювання зубів Magic White. Раніше для цієї мети я користувалася послугами стоматологів і результат не завжди відповідав сподіванням, до того ж процедура супроводжувалася неприємними і болючими відчуттями. Але з Magic White мої зуби стали просто білосніжні всього за якихось півгодини, причому ніякого болю і дискомфорту. Дуже задоволена даними засобом!

Вікторія Шеварева у Вконтакте

Мені робили операцію на два передні зуби й через це вони стали набагато темніше інших зубів, стала комплексоват з цього приводу. Подружка порекомендувала відбілити з по системі Magic White. І я залишилася цілком задоволена результатом, тепер я і справді не соромлюся посміхатися. До того ж вийшло зовсім недорого, тепер у меря мама хоче теж вибілювати зуби по цій же системі.

Ольга Андрєєва у Вконтакте

Через декілька років куріння мої зуби виглядали м’яко кажучи не фонтан. В інтернеті я прочитала про такий засіб як Magic White і пішла робити відбілювання. Вся процедура зайняла у мене десь двадцять хвилин, але результат вразив мене. Зуби стали білішими на шість відтінків відразу. Такого я зовсім не очікувала. Виявився сюрприз. А найголовніший плюс цього всього — то, що процедура виявилася зовсім безболісною. Обов’язково буду радити її своїм знайомим.

Наталя Мушкаєва у Вконтакте

Після того, як мені зняли брекети, вирішила додати зубам ще трохи ідеальності і зробити відбілювання. Дуже хвилювалася, що після брекетів зуби стали слабшими і агресивне відбілювання може нашкодити. У підсумку спробувала Magic White, висвітлила на 4 тони для початку. Все зробили дуже швидко, хвилин за 20, ніяких неприємних відчуттів, зуби стали такого природно білого кольору, дуже красиво!

Алекс Одрін у Вконтакте

Хочу сказати, що система «Magic White» мене приємно здивувала. Кілька років тому відбілював у стоматолога вже не пам’ятаю чому, але зуби потім хворіли ще тижнів зо два через підвищилася чутливості. А з цією системою — ніяких больових відчуттів, відбілили на 6 тонів, так часу витратили всього близько 20 хвилин. Загалом, я залишився вкрай задоволений, і однозначно рекомендую!

Юра Андрєєв у Вконтакте

Доброго вам дня! Після того як кинув палити, я вирішив зайнятися власними зубами, тому що за роки куріння зуби пожовкли. Подруга порадила косметичне відбілювання зубів по системі Magic White. Я пішов в салон краси, де роблять процедуру по даній системі. Ефект був видний відразу ж! Відбілили зуби на 4 тони, що дуже навіть пристойно. До речі, 20 хвилинна процедура не доставила мені ніяких не приємних відчуттів)

Тетяна Новікова у Вконтакте

Я почула про косметичний відбілюванні зубів по системі Magic White від подруги. І вирішила переконатися в цьому на собі. Дійсно, система працює відмінно, результат перевершив всі мої очікування, відбілила зуби на 8 тонів. За часом ця процедура зайняла близько 20 хвилин і зовсім ніякого болю. Тепер буду радити своїм подругам, може кому стане в нагоді.

Катеринка Чукова у Вконтакте

Боротьба за гарну посмішку відбувалася довго і болісно. Зважитися на звичайнісіньке відбілювання все ніяк не наважувалася через острах стоматологів в принципі. Начитавшись в інтернеті величезна кількість способів відбілювання, зважилася на найпопулярніше і за відгуками дієве. Відбілювання за системою Magic White пройшло абсолютно безболісно і зайняло всього нічого 20 хвилин. Зубки стали білішими на 5 тонів. Щастю не межі.

Марина Васильєва у Вконтакте

У мене зуби були жовті і виглядало це некрасиво. Я начиталася про технологію косметичного відбілювання зубів по системі Magic White і зважилася на цю процедуру. У підсумку я відбілила зуби на 8 тонів і сама здивувалася, що все пройшло без болю і буквально хвилин за 20. так що у мене тепер сяюча посмішка і не соромно зайвий раз показати свої гарні зуби, особливо на фото.

Аліна Буравіна у Вконтакте

Робив косметичне відбілювання зубів по системі Magic White. Якщо чесно то не очікував що буде такий ефект, після процедури подивився в дзеркало і не дізнався свої зуби, стали білішими на 6 тонів. Процедура зайняла приблизно близько 20 хвилин. Швидко якісно, ​​в загальному залишився дуже задоволений. Про це відбілюванні дізнався від свого доброго знайомого, тепер сам буду радити друзям.

Олександр Шаповалов у Вконтакте

Завжди мріяв про Голлівудської усмішці, хотів відбілити зуби, але завжди різні обставини заважали — то грошей не було на процедуру, то просто кажучи часу. І ось одного чудового дня в своєму графіку виділив час на цю процедуру. Справа залишалася за малим, а саме вибрати де це зробити, благо довго шукати не довелося кум порадив салон Magic White. Я послухався його рада і не пошкодував — швидко і безболісно відбілили зуби на 8 тонів. Я залишився дуже задоволений результатом.

Вікторія Ткачова у Вконтакте

Давно пробувала відбілити зуби, але в домашніх умовах це не вийшло, та й ефект відбілювання надовго не зберігався. Я вже майже попрощалася зі своєю мрією сліпучої, білої посмішки, як подруга порадила салон Magic White, тільки тому я туди і звернулася. Яке ж було моє здивування, коли я отримала відмінний результат відбілювання і в дзеркалі побачила білосніжну усмішку!

Олексій Івашец у Вконтакте

Нещодавно зважився відбілити собі зуби, завжди любив і кава і чай, а в дитинстві часом і чистити зуби лінувався. Загалом, був дуже неприємний колір зубів. Думав, що це довгий і неприємний процес, але виявилося, менше ніж за пів години мої зуби помітно побіліли, а процедура була абсолютно не болюча. Відбілював в салон Magic White. Сподобалося культурне обслуговування і відмінний результат.

Вадим Манукян у Вконтакте

Мені є з чим порівняти, був в стоматології і знаю як вони там зуби в порядок приводять. Про цю болю без здригання і не хочеться згадувати. А тут косметичний відбілюванні зубів по системі Magic White безпосередньо в салоні краси робиться. Мені ось, наприклад, на 10 тонів відбілили, причому ніякого болю і взагалі будь-яких неприємних відчуттів я не відчув, а зайняло все це не більше 20 хвилин!

Magic White — чарівна процедура в світі відбілювання зубів

Сучасне суспільство вимагає від ділової людини мати неперевершений зовнішній вигляд. І велика частина подібного іміджу забезпечується сяючою посмішкою. Опишемо систему відбілювання зубів Magic White: які в неї переваги, надамо фото і відгуки пацієнтів.

Саме завдяки цій методиці можна добитися хорошого результату і на всіх переговорах, зустрічах і святах блищати «голлівудською посмішкою». Саме вона має в своєму розпорядженні до вас людей, допомагає налагоджувати корисні зв’язки і навіть стає одним з критеріїв успішного просування по службі.

технологія

Дана система відбілювання є косметичною процедурою. Це одна з останніх інновацій в стоматології, але вже досить випробувана, щоб надавати досвід мільйонів задоволених пацієнтів. В результаті використання безпечного кількості перекису водню і «холодного світла» можна бути впевненим в тому, що дія на зубну емаль виявиться дбайливим і щадним.

Після процедури не спостерігається ніяких побічних ефектів у вигляді підвищеної чутливості або інших ускладнень. У ній практично немає недоліків і мінусів. Активізуючи гель за допомогою світлодіодної лампи, виходить непоганий освітлюючий результат за рахунок його глибоко впливу. Усунення пігментних плям відбувається на кордоні між емаллю та дентином.

Можна виділити основні переваги системи:

  • процедура триває не довше 30 хвилин;
  • безболісність способу;
  • доступність практично для всіх бажаючих;
  • помірна ціна;
  • ефект вже після першої процедури на 2-9 тонів;
  • можна повторювати періодично в разі потреби;
  • не виникає чутливість;
  • структура зуба не пошкоджується;
  • вплив на глибокі шари емалі.

Безболісність, простота і ефективність процедури підкорила вже 15 мільйонів пацієнтів по всій Європі та Америці. Лікарі рекомендують для постійного підтримання результату здійснювати косметичне відбілювання зубів Magic White раз на місяць.

ефективність

Magic white відбілювання зубів відгуки

Уже після першого сеансу результат буде помітний і складе від 2 до 9 тонів за шкалою Віта. Хоча багато що залежить від початкового кольору емалі, даного вам від природи, від якої складності нальоту, його занедбаності і наявності пігментних плям в більш глибоких шарах дентину.

Якщо ж періодично здійснювати таке експрес відбілювання, то з кожним разом ефект буде ставати все більш помітне й краще. Ті пацієнти, які здійснюють його раз на місяць, можуть похвалитися зміною відтінку посмішки до 14 тонів!

З огляду на, що ця процедура абсолютно безболісна, проста і триває не довше 30 хвилин з урахуванням підготовки, то не дивна її популярність і затребуваність. На відміну від інших подібних стоматологічних послуг з косметичного освітленню вона більш безпечна і доступна.

Протипоказання

Чим небезпечна така методика? Нічим. Лікарями, вченими і пацієнтами в усьому світі доведено абсолютна безпека відбілювання за системою Magic White. Вона підходить практично кожному і є тільки короткий перелік протипоказань, коли з подібною послугою слід почекати. це:

  • Вік пацієнта до 18 років, так як у дітей ще формується емаль і на неї не рекомендується впливати будь-яким способом.
  • Період вагітності і годування груддю через гормональних перебудов організму, коли реакція на будь-який вплив стає непередбачуваною.
  • Час лікування і проходження хіміотерапії. Адже зараз сили пацієнта ослаблені, і не потрібно здійснювати якихось додаткових процедур.

Також слід врахувати ще один нюанс. Якщо в ротовій порожнині є захворювання пародонту, карієс або відкладення зубного каменю, то бажано спочатку пролікувати дані проблеми в кабінеті стоматолога. І тільки після цього приходити на процедуру відбілювання. Чи шкідливо проводити її? Ні. Це абсолютно безпечний спосіб освітлення емалі.

Етапи проведення процедури

Послуга по відбілюванню за допомогою системи Magic White проходить досить просто і швидко. Можна виділити наступні маніпуляції, які при цьому відбуваються:

  1. Для порівняння майбутнього результату лікар заміряє початковий відтінок за шкалою Віта.
  2. Потім спеціальною перловою серветкою очищають поверхню протягом 30 секунд.
  3. Наносять гель на зуби і на внутрішню частину капи, щоб засіб потрапив навіть у важкодоступні куточки.
  4. Пацієнт самостійно одягає її, добре придавлюючи до зубів, має рівномірно і комфортно в ротовій порожнині.
  5. Вплив включеної світлодіодної лампи відбувається рівно 21 хвилину. Саме цього часу достатньо, щоб домогтися бажаного результату.
  6. Потім капу викидають, так як вона завжди використовується індивідуально і тільки один раз. Залишки гелю можна просто сплюнути, навіть не змиваючи його водою.
  7. Вимірювання отриманого ефекту з тієї ж шкалою надасть вам докази, що відбулися.

Важливо зрозуміти, що перші два-три години після процедури є дуже відповідальними для закріплення результату. У цей час можна тільки пити просту воду, а їсти що-небудь категорично не можна.

Як довго зберігається результат?

За рахунок невеликої кількості перекису і акуратного щадного впливу ефект тримається лише від одного до трьох місяців. Але тут багато що залежатиме від вашого способу життя. Якщо часто вживати каву, чай, курити, пити вино, то емаль дуже швидко забарвлюється заново незалежно від використовуваної процедури.

Для того щоб зберегти ефект на більш тривалий час бажано поміняти звичні продукти на ті, які не мають кольорового пігменту. Також лікарі рекомендують скористатися додатковими домашніми засобами по освітленню — зубною пастою Magic Toothpaste, Magic Foam. А ще виробники продумали особливий мус, який проникає в глибокі шари емалі і є домашнім засобом по її освітленню.

Відео: офіційне відео Magic White.

Давно хотіла сходити на професійне відбілювання. Але воно дорого коштує, і я боялася побічних ефектів. Коли в місті з’явилася послуга Magic White, мрія стала реальністю. Це виявилося просто, безпечно і доступно за ціною.

Перед весіллям готувала себе до того, щоб виглядати чудово. Тому одним з важливих елементів образу була сліпуча усмішка. Домашні засоби особливого ефекту не давали, а відбілювання Magic White допомогло за один сеанс.

Всі мої колеги давно радили мені освітлити зуби, так як на них постійно жовтий наліт. Я погодився на цю процедуру і залишився частково задоволеним. Виявилося, щоб домогтися потрібного результату в моєму випадку, потрібно кілька сеансів.

Leave a Comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *