Invisalign відгуки

переваги: можливість зіставляти зміни до плану, непомітні оточуючим, передбачено розстрочення від виробника, прозорі

недоліки: можливо, трохи дорогувато

Так уже склалося, що в нашій країні тільки в наші дні люди стали приділяти все більше уваги зубам. Раніше якщо нічого не болить — народ до дантиста не заглядав. Сьогодні ж профілактичні огляди, чищення та інше міцно увійшли в наш побут. Якось раз на черговому огляді лікар-стоматолог запитав мене, не замислювалася я про ортодонтичному лікуванні. З того дня думка про виправлення зубів міцно засіла в моїй голові. Викривленим зуб був тільки один (мені так здавалося), але посмішка була негарна, в побуті лікарів називається «вузька посмішка», до того ж зуби мудрості штовхнули передні зуби і двійки трохи скучковалісь. Я пішла по лікарях, в результаті консультацій в декількох клініках з’ясувалося, що мені потрібно виправляти прикус і кілька зубів. Причому найголовніше для мене — я зрозуміла, що вирівнювання зубів це не примха (!), Це реально вкрай важлива умова для збереження здоров’я порожнини рота, це також важливо для внутрішніх органів, так як в місцях викривлення зубів скупчується багато бактерій, крім цього, неправильний прикус сточує зуби (що вже сталося у мене). Цікаво те, що знайшлися і такі лікарі, які запропонували мені звільнитися від легкого дефекту легкої косметичною процедурою — естетичної реставрацією. Але при цьому прикус залишився б теж неідеальним, та й спилювати емаль мені не хотілося.

Отже, я зважилася на брекет-систему. Але чим більше я дивилася на макет щелепи з брекетами в кабінеті лікаря, тим більше я не могла уявити у себе в роті це залізо, але найбільше мене лякали незручності і обмеження в харчуванні. І тоді я згадала про рекламу Инвизилайн, яку бачила кілька років тому в США. Почала шукати відгуки, але на жаль, російськомовних відгуків було як кіт наплакав.

Я читала англомовні сайти, форуми, стоматологічні сайти. Все більше і більше я розуміла, що для мене це буде ідеальним рішенням — обіцялося, що вони будуть невидимими, а перед їжею їх можна зняти і їсти все, що душі завгодно.

Потім я стала шукати лікаря, це виявилося простіше, ніж може здатися. Справа в тому, що на офіційному сайті Инвизилайн [посилання] є перелік акредитованих лікарів, причому російських лікарів там дуже мало. З мого міста було буквально кілька докторів, я сходила до 2 з них, один мені сподобався більше і як професіонал і як людина. На консультації я пройшла огляд і ми обговорили багато тонкощів, вартість, терміни і т.д.

Ось що пише офіційний сайт про пропонований лікуванні:

Ваше лікування Invisalign складається з набору індивідуальних, практично невидимих, знімних елайнеров, змінюваних 1 раз в 2 тижні. Елайнери за цей термін переміщують зуби до розрахованого положення, після чого пацієнт змінює їх на наступну пару.

Віртуальний план лікування, який створюється унікальною програмою Align Technology — ClinCheck®, покаже напрямок руху Ваших зубів при корекції, що дозволить побачити кінцевий результат до початку лікування. Елайнери виготовляються індивідуально для Вас за програмою ClinCheck®.

Щоб отримати посмішку, яка змінить Вашу зовнішність на краще, звертайтеся до лікарів Invisalign. Існує безліч альтернатив, але лише Invisalign працює так комфортно.

Invisalign зробить Вашу посмішку краще, не завдаючи дискомфорту. Оцініть переваги, наведені нижче:

Після того як я прийняла остаточне рішення ми зняли зліпки і мені залишилося тільки дочекатися моїх кап. Однак у проміжку між цими подіями для мене був виготовлений віртуальний план лікування Align Technology. що я вважаю фантастичним досягненням медицини!

Віртуальний план це спеціалізований сайт, лікар дає до нього доступ з паролем, де ти можеш подивитися свою щелепу у всіх ракурсах, покриття на всі боки, до лікування, в процесі і в кінці лікування. Який же у мене був шок, коли на віртуальному плані мені вирівняли ВСЕ зуби. Чи не 1-2 тих кривих, які я сама вважала кривими, а все-все зуби були підправлені, розгорнуті правильно і моя посмішка на віртуальному плані була приголомшливою! Причому у програми великі можливості по візуалізації — можна відключити нижню щелепу і дивитися тільки верхню, спостерігаючи за кожним зубом окремо протягом кожного тижня: як він змінюється, повертається, скільки часу потрібно чекати для конкретно такий-то його позиції. Після того як я вдосталь награлася віртуальним планом, мені просто не терпілося нарешті отримати капи! Чекати довелося майже 1.5 місяця ..

Отже, капи прибутку і я вирушила до лікаря на «монтаж». Індивідуальний план передбачає установку аттачменті на певні зуби, за які елайнер буде тягнути зубок на місце. Аттачменти робляться з пломбувального матеріалу, природно, під колір зубів і практично непомітні на зубах. Після цього лікар допомогла мені надіти першу капу, пояснила, як доглядати, як правильно знімати і ми розлучилися на кілька місяців, з собою я забрала цілу пачку елайнеров — кожна пара в індивідуальній упаковці, на якій написано ім’я пацієнта, лікаря, номер пари (наприклад 2 пара з 25). Також мені видали 2 контейнера для зберігання елайнеров — в червоний кладемо «минулий» пару, в синій — «поточну». Якщо з поточної щось трапиться (загубиться, зламається, забуде десь), то можна одягнути попередню. Крім цього, мені покладалася гігантська інструкція J Для особливо цікавляться зазначу, що матеріали і деякі деталі виготовляються в Мексиці, а самі елайнери виготовляються в США.

Invisalign відгуки

Пакет з новою парою елайнеров

Invisalign відгуки

Invisalign відгуки

Контейнер для кап

Каппа, капи, капи

Перша каппа була для мене жахливо болючої і дряпучою! Я навіть стала хникати рідним і жаліти про все це, так як з колючими деталями в роті і кров’яні ранками я б не хотіла проходити більше року! Я не могла заснути від цих дряпання і полізла на американський форум для носіїв Инвизилайн і вичитала там порада, яку врятував мене. Рада носив характер екстреного, але мені потрібно було робити хоч щось! Отже, бувалі радили взяти мелкоабразівной пилку для нігтів, продезінфікувати її і підпиляти випирають деталі! Я проробила все це не замислюючись! Причому прозвучати це може так, що довелося саме спиляти щось, насправді ж я просто округлила 2 деталі, підправив буквально по міліметру. На наступний день я купила ортодонтический силікон для брекетів, але скористалася ним всього 1 раз, тк каппа перестала колотися.

Усі наступні капи НЕ кололися, не заважали і не доставляли ніяких незручностей. Навпаки, з другої капи я стала відчувати приємне і досить сильний тиск на зуби, відчуваючи що майже цілодобово кипить робота Invisalign відгуки Носити капи потрібно 22 години на добу (в решту часу — перекушування, обіди та напої)

Скоро буде 9 місяців як я ношу Инвизилайн, зуби вже все рівні, але лікування триває. За цей час побутова сторона питання жодного разу не була мені тягарем, а саме:

перед кожним прийомом їжі або чаєм / кавою капи потрібно зняти, а після прийому їжі почистити зуби і обов’язково пройтися ниткою. До того ж я завжди ще чистила капи маленькою щіточкою, так як не могла одягнути капу без цього — все-таки від слини вони стають трохи слизькими. Але можливо це лише мої «таргани», так як інструкція цього не вимагає.

З собою в сумці в мене завжди є косметичка зі складною зубною щіткою, міні-пастою, ниткою і ополіскувачем. До речі, про роль ополіскувача — в США Инвизилайн міцно асоціюються з Лістерін, після напоїв або коли немає можливості почистити зуби допускається використання ополіскувача за умови, що при появі першої можливості ви почистіть зуби щіткою.

Також деякі бувалі пацієнти спочатку полощуть зуби содою після їжі, щоб відновити баланс ph, тк терти зуби щіткою відразу після їжі вважають небезпечним.

У США навколо цих елайнеров з’явилося досить багато товарів-супутників: є спеціальні палички з гачками Outie, щоб допомогти зняти капи; є спеціальні таблетки для очищення кап, щоб людина не парився зайвий раз з щіточками; також є дорогі прилади страхітливого вигляду для прискорення лікування — при бажанні термін можна скоротити вдвічі, але на мене швидкі зрушення зубів не приведуть ні до чого хорошого, все повинно протікати плавно.

Я вважаю вибір Інівізілайн одним з кращих своїх рішень! Це одне з сучасних, технологічних досягнень ортодонтологи, поєднане з повним комфортом пацієнта і відмінними результатами. Мені подобається відчуття того, що ти сам відповідаєш за процес, адже в брекетах ти цілком залежиш від лікаря, а з Инвизилайн я з радістю відкриваю нову пару, порівнюю її з попередньою і бачу, який прогрес ми вже пройшли! Як я вже сказала, за 9 місяців мої зуби стали рівні, час пролетів непомітно. За цей період тільки один (!) Людина запитав чи не Инвизилайн у мене — і то виявилося, що він сам придивляється до цієї системи і знаходився в роздумах. Більше ніхто моїх кап не помітив, поки я сама не розповідала. На дикцію вони впливали перші кілька днів, але потім відбулася адаптація. З мінусів відзначу те, що я пару раз зламала нігті, знімаючи капи. Тому довгі нігті і Инвизилайн несумісні в моєму випадку, доводиться ходити з короткими.

Так що я сміливо рекомендую Инвизилайн всім тим, хто зважився на ортодонтичне лікування!

Сам виробник передбачає розстрочку платежу по частинах. За вартістю вони обійшлися мені в стільки ж, що і брекети (сапфірові), причому тут принцип такий: виробник ГАРАНТУЄ тобі, що результат буде таким, як на віртуальному плані, так що якщо тобі знадобиться кап більше, ніж було заплановано, то тебе не кидають, а лікуватимуть без всяких доплат до тих пір, поки не почали усміхатися Голлівуду! Мені здається, це найкраща гарантія, але хотілося б в свій план все-таки вкластися Invisalign відгуки

По-перше, Инвизилайн не може замінити брекетів. Він виправляє лише незначні недоліки.

Якщо коротко, Invisalign — це
-самий естетичний спосіб лікування незначних аномалій положення зубів
-це набір прозорих кап Инвизилайн. виготовлений з урахуванням майбутнього переміщення зубів (розрахованого на комп’ютері)
-у міру зміни кап, зуби "крок за кроком" змінюють своє становище, прагнучи до ідеального результату
-можливе проведення лікування як на одній, так і на обох щелепах

Схематично, це виглядає так:

Invisalign відгуки

18 листопада 2010, 21:03

Re: Invisalign, Инвизилайн — відгуки

1. Один курс лікування, в залежності від ортодонтичної проблеми, вимагає в середньому 18-30 пар знімних кап.
2. Пацієнтами цього виду лікування можуть бути тільки дорослі люди, з повністю сформованими щелепами. Якщо зростання щелеп триває — це істотно впливає на неточність обчислення коригуючого тиску кап.
3. У деяких випадках, до використання біополімерних кап "Инвизилайн ", Необхідне застосування коригувальних брекет-систем. Попередній прогноз може дати тільки лікар Ортодонт при огляді!

03 грудня 2010, 16:39

Re: Invisalign, Инвизилайн — відгуки

ну і взагалі, Инвизилайн не єдині виробники прозорих кап. Є ще "Оллін9quot; з італії і "ОртоСнеп9quot; з США. Перша теж на комп’ютері розраховується, а друга робиться за допомогою спеціальної динамічної моделі. Вони стверджують, що так точніше. На практиці ж це дешевше виходить.

02 Сер 2011, 11:19

Re: Invisalign, Инвизилайн — відгуки

Ризикну висловити свою суб’єктивну думку. Мова навіть не про ефективність (неефективність) даних технологій. Про це вже писано-перенапісано. Мова про інше — про співвідношення ЕФФЕТІВНОСТЬ-ЦІНА ПИТАННЯ. Лікування — це завжди КОНТРОЛЬ за ситуацією. Жорсткіше контроль-крутіше результат. Уявляєте що значить проконтролювати носіння знімних конструкцій навіть у дорослих пацієнтів в нашій російської дійсності? ЦЕ НОНСЕНС. Причому у людей заплатили чималі гроші і відповідно чекають дива. А головне його (чуда) не отримали. Пацієнтам здатним викласти 150 000 за капи часто є той факт переміщення зубів відбувається не каппами (брекетами) а грошима — чим більше заплачено тим відповідно швидше і ефективніше. Особисто я б не бажав собі (і нікому іншому) подібних пригод. Тому як ДИВА не відбудеться і переконати таких пацієнтів у власному професіоналізмі навряд чи вдасться. При лікуванні на капи завжди дуже ретельно потрібно обумовлювати РЕЗУЛЬТАТ (чого можна зробити, а головне чого зробити НЕ ВИЙДЕ НІКОЛИ-ні за які гроші). І якщо пацієнт приймає рішення цілком тверезо оцінюючи можливості даного лікування-то чому б і ні?

21 Сер 2011, 13:16

Re: Invisalign, Инвизилайн — відгуки

ну і взагалі, Инвизилайн не єдині виробники прозорих кап. Є ще "Оллін9quot; з італії і "ОртоСнеп9quot; з США. Перша теж на комп’ютері розраховується, а друга робиться за допомогою спеціальної динамічної моделі. Вони стверджують, що так точніше. На практиці ж це дешевше виходить.

Ви ще забули про star smile. Я як раз такі ношу. Ставила в одній з московських клінік — розраховували 3Д-модель за допомогою якоїсь програми "айкью9quot; або ортокад щось на зразок того. Поки не скаржуся, єдино — трохи зубики болять.

03 лютого 2012, 00:57

капи Invisalign

Invisalign відгуки

Инвизилайн — це системи індивідуально виготовлених ортодонтичних кап для виправлення порушень прикусу і розташування зубів в зубному ряду. Вони абсолютно прозорі і точно повторюють рельєф зубів, тому абсолютно не помітні з боку і не викликають дискомфорту у пацієнта при носінні. Капи Инвизилайн ефективно усувають порушення положення зубів у більшості пацієнтів будь-якого віку.

етапи корекції

  • Первинний огляд та консультація ортодонта;
  • зняття зліпків з обох щелеп для подальшого виготовлення конструкцій;
  • додаткові дослідження (рентгенографія, томографія тощо);
  • обробка зліпків за допомогою комп’ютерної програми в лабораторії Invisalign і виготовлення серії унікальних індивідуальних кап;
  • отримання пацієнтом кап і початок корекції;
  • в міру вирівнювання зубів чергова капа змінюється на нову (приблизно раз на два тижні).
  • Великі проміжки між зубами (діастеми);
  • ротація (поворот навколо осі) зубів;
  • порушення прикусу;
  • скупченість зубів передньої частини щелепи.
  • Відмінний естетичний ефект: капи не видно при спілкуванні;
  • легко знімаються і не заважають доглядати за порожниною рота;
  • індивідуальне виготовлення дозволяє отримати конструкцію, що ідеально підходить саме для ваших зубів;
  • ефективно усувають більшість ортодонтичних проблем незалежно від віку пацієнта.
  • Індивідуалізований підхід сильно підвищує ціну виробів;
  • сильно виражені складні порушення прикусу не можуть бути виправлені повністю тільки капами.

альтернативні варіанти

  • Ортодонтичні капи серійного виробництва. Вони не ідеально відтворюють контури зубів і можуть бути менш комфортними в носінні, але мають значно нижчою вартістю;
  • використання брекет-систем. Застосовується у випадках, коли капи недостатньо ефективні через виражених змін щелепи і зубного ряду.

Середня ціна на створення капи Invisalign під ключ 100 000 рублів (від 90 000 до 200 000 в залежності від популярності клініки) і залежить від тривалості лікування і складності клінічної ситуації. Чим більше термін корекції, тим більше кап змінить пацієнт.

24 лютого 2013

Вітаю! У мене колись були капи invisalign, скажу без проблем, що вони просто клас, а то іноді такого напишуть, що страшно читати. Мені пропонували поставити брекети, але я відмовилася, тому що, це точно не для мене ходити з повним ротом заліза, це завжди нагадує мені фільм про роботів. Ви тільки уявіть, капи носить можна не весь день, а кілька годин на добу. А ось брекети (якщо вони не спеціально знімні) доводиться терпіти в роті постійно, протягом всього курсу лікування. А це важливий фактор. У мене протягом всього курсу лікування їх ніхто навіть не помітив, і на особисте життя теж не вплинуло. Я придбала відразу 14 кап і змінювала їх через кожні 2 тижні. Можу сказати, що відчуття було прекрасне, нічого не створювало дискомфорту, нічого не заважало і поцілунком не заважало насолоджуватися. На огляд до лікаря ходила раз на місяць і лише для того, щоб було спокійно на душі. І взагалі, не сумнівайтеся, це відмінний спосіб домогтися досконалості, скористайтеся ним.
Відповісти

08 лютого 2013

Особисто я, хочу висловитися на захист кап, які дуже часто піддаються критиці. Напевно негативні відгуки залишають ті, хто побоялися ризикнути, або ті, які не зовсім відповідально поставилися до лікування. У мене була проблема з іклами на верхній щелепі, вони були вище і випирали, а також був неправильний прикус. Я дуже хотіла позбутися від цієї проблеми, адже самі розумієте, це створює певний дискомфорт. Мені пояснили, що дана система зможе її подолати майже на 100% і навіть встановили тривалість курсу лікування. Тобто, я вже могла розраховувати, що через певний проміжок часу все зміниться. В той момент моїй радості не було меж. Я працюю на такій роботі, що зовнішній вигляд відіграє дуже важливу роль тому дана система мені підходила ідеально. Під час лікування я не відчувала болю, чутливість зубів не підвищилася, і коли розмовляла з людьми не боялася, що вони будуть дивитися на мої «залізний зубки». А через рік мої мрії стали реальністю. Зараз всім своїм знайомим раджу Инвизилайн, нехай і вони покращують світ своєю посмішкою.
Відповісти

Скажу чесно, довгий час не могла визначити, що краще — капи або брекети? Потрібно відзначити, що найбільше хвилювала ціна на капи, тому що занадто дороге задоволення собі дозволити не можу. Але проконсультувавшись я дізналася, що капи краще підійдуть в моєму випадку, адже вони майже невидимі, нічого не забивається між зубами, і я зможу ласувати улюбленими стравами що порадувало мене найбільше. Обходила дуже багато фахівців, і в кінці кінців провівши діагностику мені поставили 14 шт. В даний час вже змінила третю пару і дуже задоволена. Рекомендую. Це абсолютно точно краще, ніж брекети. Якщо викривлення не зовсім «катастрофічний», то рекомендую спробувати, тільки порадьтеся з фахівцем. До речі, про те, що я ношу капи, знала тільки мама. Решта не знали, і навіть не здогадалися. Я задоволена. Шкодую, що не зробила раніше, а то через ці криві зуби у мене постійно проблеми в особистому житті.
Відповісти

Инвизилайн відгуки

Відгуки про Инвизилайн наших клієнтів

Invisalign відгуки

Казарян Армен Федорович

«Дентал Студіо» спеціалізується на лікуванні за допомогою системи Инвизилайн. Ми є однією з провідних клінік в Росії за системою Invisalign — прозорою альтернативі брекетів.

Прийом в клініці веде лікар стоматолог-ортодонт Казарян Армен Федоровіч.Клініческій директор Invisalign Russia. Член Товариства ортодонтів Росії з 2001 року.

Що випробували на собі методику Инвизилайн відгуки залишають виключно позитивні. Непомітно прикріплені до зубів кнопки дозволяють з легкістю змінювати елайнери, не втрачаючи зайвий час на візити до лікаря. Прозора структура матеріалів не псує зуби і не викликає карієсу. Вона непомітна для оточуючих, дозволяє не відчувати сорому і не обмежувати себе в звичному плині життя.

Якщо і вам вдалося спробувати на собі дану методику і Ви хочете залишити свої відгуки про Инвизилайн послуги стоматологічній клініці на Мічурінському «Дентал-студіо», вам достатньо заповнити форми під відгуками, нижче.

Invisalign відгукиЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ

Була необхідність терміново знайти стоматологічну клініку, яка змогла б якісно виправити прикус, про Инвизилайн знала давно, відгуки здебільшого позитивним знаходила в інтернеті. Так як живу на Мічурінському проспекті, то і клініку хотіла ближче, знайшла «Дентал студіо». Дуже ввічливі співробітники, приємно було відчути їх турботу. Результатом задоволена, зміни відчула десь через 2-2,5 тижні

величезне спасибі стоматології на південно-західній, я давно планувала серйозно зайнятися своїми зубками. У цьому мені допомогли ви, чому я безмірно рада. Зараз у мене все в порядку після процедур. Спасибі вам)

Мені дуже потрібно було вирівнювання зубів. Лікарі в цій клініці зробили для мене це, за що я їм дуже вдячна. Я думаю, що отримані результат вже залишиться на все життя. Тепер я щаслива.

Довго думав і вибирав між брекетами і Инвизилайн. Нарешті зважився вибрати друге. І в підсумку я не помилився! Дуже класно, на зубах практично непомітні, супер! Дякую Дентал-студіо ще раз.

Як же кльово відчувати себе привабливою і усміхненою, тому що у тебе прекрасні зуби. Але раніше про себе такого я сказати не могла)) Тільки після лікування в стоматології у вас, я зрозуміла, що значить посміхатися на весь рот. дякую)

У мого сина, на жаль, кілька зубів ростуть не правильно. Ми звернулися в стоматологічну клініку Дентал-Студіо за консультацією. Спеціаліст порекомендував нам сучасний спосіб лікування нашої проблеми — систему Инвизилайн. Син був у захваті, адже капи, які передбачені в процесі лікування цією системою — прозорі, і він не буде соромитися їх носити.

Поділюся — ми з моїм вже чоловіком планували весілля, але у мене були не зовсім рівні зуби. Капи Инвизилайн допомогли мені швидко впоратися з цією бідою! Я думала, що на весілля прийду в капах, але зуби вже випростались за такий короткий термін! Спасибі вам!

Всім привіт, а я вже не в перший раз була в цій стоматології, тому можу її радити. Хлопці знаю що, як і коли потрібно робити, за що їм велике спасибі. Зуби залишилися задоволені))

Почитавши Инвизилайн відгуки я все-таки вирішила зробити їх собі. Яке було мій подив, коли менше ніж через місяць я побачила результат. Раджу звертатися саме сюди. Допоможуть, розкажуть, навчать.

Задавалася питанням — капи Инвизилайн ціна. Дізналася про цю клініку, звернулася і не помилилася! Дуже приємно, що їх майже не видно, так як вони прозорі. Думаю, не варто довго думати, а чи варто звернутися і виправити свій недолік

Зовсім випадково дізналася про таку технологію, навіть не знала що таке можливо! Спасибо большое клініці Дентал-студіо, і лікарі чудові і ставлення … а головне результат!

Зверталися за консультацією в Дентал-Студіо, у дочки зуби дуже нерівні, а брекети носити категорично не згодна. Після консультації нам порекомендували систему Инвизилайн. Капи прозорі і зовсім не помітні, доньці дуже сподобалися! З допомогою кап зуби за короткий термін стали рівними і красивими. Тепер моя доця має найкрасивішу посмішку) Дякую Дентал- Студіо.

Душевно дякую весь персонал клініки Дентал-Студіо, а головне, Армену Федоровичу за правильний прикус і рівненькі зубки моєї дівчинки! Встигли вчасно звернутися, а то потім було б пізно виправляти

У сина назріла потреба відновити обидва ряди зубів. Людина ще молодий, але проблем з зубами багато. Чи не в кожній клініці бралися лікувати. У Дентал Студіо взялися за роботу, запропонувавши імплантацію all on 4. Син трохи помучився, але результатом залишився задоволений. Каже, що кращих лікарів ортопедів ще не зустрічав. Якісні і професійні консультації, в разі необхідності консиліум, ввічливе і уважне ставлення, прислухаються до пацієнтів. Радить всім!

Вже не в перший раз «Дентан Студіо» радує мене своєю чудовою роботою. Персонал грамотний, завжди якісне обслуговування. Нарешті вирішила виправити неправильний прикус і звичайно звернулася саме туди. Инвизилайн це просто дивовижна річ. Чи не псують зовнішній вигляд, не завдають незручностей. Пройшов всього місяць, а я вже бачу позитивний результат. Дуже задоволена!

Хочеться подякувати всьому персоналу клініки. Відвідуємо «Дентал Студіо» дуже давно, всією сім’єю.
Особисто я, лікувалася на Инвизилайн кілька місяців, виступали сильно ікла і була скупченість на нижній щелепі. На прийомі доктор. сказав, що мені може все виправити Инвизилайн без проблем. Для мене стало великим плюсом, що це не помітно і можна знімати перед їжею. Через пару тижнів після зняття зліпків лікар запросив мене на перегляд віртуальної моделі моєї щелепи, мені дуже сподобалося, але я не повірила, що результат буде таким як на екрані через рік. Через 6 месяцев уже значно все змінювалося. Через рік все закінчилося, я задоволена, все супер.Всем раджу! Величезне спасибі, ще раз!

Коли з’явилася потреба виправити прикус, то брекети ставити зовсім не хотілося. В інтернеті натрапила на систему Инвизилайн. У цій клініці мені якраз і зробили дане лікування. Лікар мені зробив все дуже якісно і проконсультував по тому як все це діє. Самі капи абсолютно не помітні для інших і тільки ви знаєте про них. Дуже сподобалася ця послуга в клініці, раджу і вам!

Знайома для вирівнювання зубів рекомендувала скористатися методикою Инвизилайн. Довго вибирала між традиційними брекетами і Инвизилайн, і все-таки зважилася на цю методику. Не думала, що перші зміни можна буде помітити вже через такий короткий час. Тепер сама всім рекомендую. Дуже хороша клініка, ввічливі співробітники, а найголовніше досвідчені фахівці, справжні професіонали своєї справи.

Доброго вам дня. Нещодавно зіткнувся з проблемою неправильно зростаючих зубів у доньки. Природно в «звичайну» поліклініку не моргнув, бо буде тільки гірше. Після довгих умовлянь знайомого стоматолога вибір припав стоматологічну клініку Дентал-Студіо за консультацією. Доктор порадив скористатися системою Инвизилайн. Вибір припав саме на цю систему так як дочка навідріз відмовилася від брекетів, а ця система повністю прозора. Підсумок: дочка щаслива, що немає брекетів, а я, що дочка буде з нормальними зубами!

Займаюся східно-бойовим єдиноборством. Вибили передні зуби. Пішов до стоматолога в громадянську поліклініку, а він нічого нормального не зміг порадити. Сказав, що порушений прикус нічого не зробиш. Пішов в нормальну клініку. Запропонували новий метод «Инвизилайн». Без особливих зусиль встановили в той же день. Все супер, можу їсти, що хочу і не видно цього чудо на зубах! Ціни супер, дуже компетентний персонал, раджу !!

Після травми щелепи постала проблема з вирівнювання прикусу, дуже не хотілося ходити з металом у роті. Товариш порадив систему Инвизилайн, вирішив спробувати. Звернувся в Дентал Студіо. записався на прийом. Лікар мене детально проконсультував, дав дуже хороші прогнози. Загалом система дбає про ура, через місяць з’явилися перші позитивні результати, дуже задоволений! Спасибі всьому персоналу клініки за якісне обслуговування.

У своєму житті я багато разів намагалася навести красу, але або мені відразу відмовляли, стверджуючи, що складний випадок, або бралися, але все безрезультатно. Я звернулася в клініку Дентал Студіо, з метою виправлення прикусу 2 міс. назад. Результат поки не ідеальний))), але прогрес на обличчя, я сподіваюся такими темпами піде і далі.

Вініри — дороге задоволення, але воно того дійсно стіт. Зробила собі їх в Дентал Студіо, все сподобалося. І болю як такої не було. І часу зайняло не так багато, як очікувалося. Всім задоволена загалом.

Два роки тому поставила брекети тут і дуже рада, що не стала відкладати на потім. Два роки швидко пролетіли, а рівні зубки і красива посмішка тепер радують мене) Ставила і на нижню і на верхню щелепи

Я ставила тут винир на передній зуб. Моторошно боялася (стоматологів взагалі з дитинства боюся), але, як виявилося, — недаремно. Минуло все швидко, безболісно і якісно. Дякуємо!

Користувалися послугами даної клініки. Синові потрібно виправляти прикус. З початок звернулися за консультацією. Тепер син носить брекети. Все буде добре, вчасно звернулися. Всім раджу.

робила тут вініри на 10 передніх зубів, дуже задоволена, що зважилася на цю процедуру. Варто звичайно не дешево, зате тепер у мене ідеальна посмішка, якої я перестала соромитися)

Дівчатка, виправити прикус-ніколи не пізно! не повторюйте моєї помилки, ходити в брекетах навіть в 27 дуже круто, адже зміни на краще-неправильний прикус-купа проблем! Бережіть себе і свої зубки!

Прикус у мене звичайно кошмарний був. Вирішив ситуацію виправити, від друзів чув відгуки про Дентал-студіо. Вирішив спробувати вініри, так як хотілося результат швидше. В цілому результатом задоволений, сподобався і сервіс і робота з клієнтом. Тепер буду радити тільки вас!

Ставив брекети на нижню і верхню щелепу в даній клініці. Що стосується якості — брекети хороші, суджу виключно по результату, а результатом задоволений. Що стосується цін, співвідношення ціни та якості на вищому рівні, спасибі.

Моя подруга ставила тут вініри на зуби. Була в повному захваті. Тепер хвалиться всім своєю білосніжною посмішкою. Думаю, теж сходжу на прийом: хочу собі такі ж білі зубки))).

Кращі лікарі — Уже понад 5 років лікуюся у Льва Абрамовича Певзнера. Чудовий доктор! Я проблемний пацієнт, дуже боюся болю (хоча років мені вже дуже багато), але до Льву Абрамовичу завжди йду спокійно. Він дуже уважний лікар, і що не менш важливо, завжди максимально зосереджений на роботі, не дозволяє собі жодного зайвого слова або дії під час лікування. До нього я лікувалася у мережевий клініці, де моя лікарка під час роботи постійно базікала з асистенткою, сьорбають каву, в результаті Лев Абрамович потім виправляв її помилки. Ходжу до нього на лікування і чистку зубів, рекомендую цього лікаря всім!

Я є помітний у Когіной Ельвіри. Дуже задоволена. Хороший спеціаліст, завжди ввічлива і приємна в спілкуванні.

Вдячна Ельвірі Миколаївні за якісну роботу і за золоті ручки «
З повагою Олена Петрова

Хочу подякувати Когіну Ельвіру за уважне ставлення, якісне лікування, прекрасну реставрацію зуба, а так само лікування каналів. Робота лікаря з асистенткою для мене справила дуже, дуже позитивне враження.
Буду радити друзям і знайомим

Додати коментар Скасувати відповідь

Як потрапити на прийом?

Зателефонуйте +7 (495) 922-34-17 +7 (495) 961-43-55
Або залиште заявку на сайті, ми зв’яжемося з вами

Invisalign відгуки

+7 (495) 922-34-17 +7 (495) 961-43-55

Стоматологічна клініка «Дентал-Студіо» — [email protected]

Час роботи: Пн-Сб з 9:00 до 20:00;

Адреса: Москва, Мічурінський проспект, д. 80.

© 2017 Стоматологічна клініка «Дентал Студіо».

Хто вирівнював зуби за допомогою Інвізалайн (Invisalign)?

2. Гість | 24.04.2011, 2:33:43 [3571404640]

Вирівнювала. Порадити ортодонта не можу, так як я не в Росії. Але можу розповісти як у мене це було. Я знімала Інв-й щораз коли їла і пила що-небудь (крім води). Після прийому їжі, чистила зуби щіткою і ниткою. В один момент так захопилася усіма цими чистками, що у мене подтерлась емаль на 2х передніх зубах (довелося потім закладати ці так би мовити улоговинки пломбами). Зрештою, довелося ставити звичайні брекети на 3 місяці, щоб остаточно вирівняти зуби (у мене проблема була з одним зубом, стирчав він у мене). Вартість брекетів входила в початкову суму (тобто вони гарантують, що зуби будуть виправлені, і якщо доведеться ставити брекети, то нічого доплачувати не треба буде). Я задоволена, що у мене не утворилося жодного карієсу (чула, що при довгому носінні брекетів, можливо поверхню зубів від заліза зіпсується. Не знаю правда чи ні). Але з ними треба реально чистити зуби після ВСЬОГО, а то карієсу не уникнути. Плюс дорого дуже (для мене принаймні було). Але їх не видно (хоча "крючкі9quot; за які вони триматися по початку трохи незручні.

Invisalign відгуки 3. Алена | 24.04.2011, 10:43:58 [531282699]

Баба Шура, згодна що дуже дорого, але не хочеться в 30 років з брекетами як Катя Пушкарьова ходити))

4. Гість | 24.04.2011, 11:25:56 [163827162]

Баба Шура, згодна що дуже дорого, але не хочеться в 30 років з брекетами як Катя Пушкарьова ходити))

блін мені 32 майже ((
Алена, скільки це коштує?
в дитинстві вирівнювала знімними пластинками, а тепер в останні кілька місяців не дає спокою кривої зуб — постійно думаю, що треба його виправити, але не хочу носити брекети ((

5. 4 | 24.04.2011, 14:07:08 [163827162]

Алена, а лінгвальні брекети НЕ розглядаєте? Вони встановлюються на внутрішній стороні зубів. Я щас почитала про Инвизилайн. Ще як варіант цей вид брекетів.
Але питання важливе, яку клініку і якого лікаря вибрати.
Ви в Москві?

Invisalign відгуки 6. Алена | 24.04.2011, 21:20:12 [2771212202]

Гість, у мене практично такий же вік як і у вас я ось теж постійно думаю про своїх кривих зубах. У мене ікла стирчать і скупченість зубів. Начебто в цьому випадку Инвизилайн повинен допомогти, але багато лікарів відмовляють, кажуть, що після того як перестаєш носити все назад на свої місця стане, а хто то каже навпаки, що ефект краще, ніж від брекетів

Invisalign відгуки 7. Алена | 24.04.2011, 21:22:12 [2771212202]

Гість ╧5 4
Я розглядаю, але почитала відгуки, мова залізяки ранять, купа проблем з чищенням зубів, також можуть бути дефекти мови, тверде їсти не можна, кашки і супчики 2 роки є це жеееесть.
поетом

Дівчата, невже ніхто не вирівнював зуби за допомогою цієї системи? Ніхто не може порадити лікаря або мед центр в Москві?

Дівчата, невже ніхто не вирівнював зуби за допомогою цієї системи? Ніхто не може порадити лікаря або мед центр в Москві?

Дівчата, я лікуюся на цій сістеме..первий раз прислали набір кап за 20 на кожну челюсть..очень зручно, капи майже непомітні. але 20 кап закінчилися, а зуби так і не виравніотсь. тоді ми заново зняли зліпки і мені прислали ще по 15 капп..я нічого не доплачували, але і ці капи закончіліс. результат звичайно на обличчя, АЛЕ я не задоволена ім. незакінчено як то. доктор капи замовляти більше відмовляється і каже що це кінцевий результат і мовляв зуби за час скупченості так сточилися що все що можна було зробити вона зробила. а я не вірю. навіть не знаю що тепер робитиме заплатила 150 000 а мені кажуть що кінцевий результат ось лише такий (((((((((

12. Ліка | 20.07.2011, 7:53:26 [3967008134]

Я вже 4 тиждень на інвізлайне. Поки нормально, сьогодні пішла 3я пара, відчуваю тиск. ніхто навколо нічого не помічає 🙂 порадити лікаря не можу, тому що живу в США. Тут це теж коштує близько $ 5000 на рік 🙁

18. Марлін | 16.02.2012, 23:20:10 [3581105076]

Продовження моєї історії з Інвізалайном. У клініці мені запропонували другий безкоштовний курс Інвізалайна щоб виправити проблему, я звичайно погодилася. Проносить 5 пластин, я зрозуміла що потрібно ставити брекети. Я вибачаюся, але ті хто робить Інвізалайн повні ***. Вони мені й далі робили ассиметрию зліва і справа верхніх зубів, щоб зуб на зуб потрапляв. Тиждень тому поставила ICE систему нормальних брекетів, вже бачу що все буде ок, поки кругла дуга, але тягне куди потрібно.
У загальній складності витратила на Інвізалайн півтора року, 2,3 тис євро, але зараз нормальні брекети обійшлися ще в 4 тис євро.

19. marusya | 20.07.2012, 14:49:21 [1924708247]

Всім привіт! Третій тиждень ношу капи Инвизилайн. Відчуття різні, спочатку дуже дратували, але зараз ніби звикла, коли знімаю зубки болять, їсти складно. Носити 2 роки ((на верхніх і 5 місяців на нижніх, Ставила в Москві, варто 200000 руб. За весь курс, буду інформувати про хід лікування, якщо є ті хто зараз теж проходить лікування на Инвизилайн пишіть, діліться досвідом.

20. marusya | 20.07.2012, 14:51:26 [1924708247]

ще, перші капи тріснули на другому тижні шкарпетки, але не сильно, лікар сказала не критично.

21. Катерина | 28.08.2012, 18:36:09 [3390608509]

Вирівнювала. Порадити ортодонта не можу, так як я не в Росії. Але можу розповісти як у мене цей було. Я знімала Інв-й щораз коли їла і пила що-небудь (крім води). Після прийому їжі, чистила зуби щіткою і ниткою. В один момент так захопилася усіма цими чистками, що у мене подтерлась емаль на 2х передніх зубах (довелося потім закладати ці так би мовити улоговинки пломбами). Зрештою, довелося ставити звичайні брекети на 3 місяці, щоб остаточно вирівняти зуби (у мене проблема була з одним зубом, стирчав він у мене). Вартість брекетів входила в початкову суму (тобто вони гарантують, що зуби будуть виправлені, і якщо доведеться ставити брекети, то нічого доплачувати не треба буде). Я задоволена, що у мене не утворилося жодного карієсу (чула, що при довгому носінні брекетів, може поверхню зубів від заліза зіпсується. Не знаю правда чи ні). Але з ними треба реально чистити зуби після ВСЬОГО, а то карієсу не уникнути. Плюс дорого дуже (для мене принаймні було). Але їх не видно (хоча "крючкі9quot; за які вони триматися по початку трохи незручні.

А сам результат? ви задоволені ним залишилися?

22. гість | 16.09.2012, 19:07:53 [1124138736]

Я носила брекети, лікар попався не опитная.Где-то через 2- 3 місяці зуби стали рівні, але лікар стала рухати зуби то в одну сторону, то в іншу і в результаті зуби знову стали крівие.Я сказала лікаря "чому рухаєте туди сюди, зуби стали рівні, а тепер знову зробили їх кривими",вона сказала"тобі так здається".В результаті я відмовилася від них. Хочу також поставити Інв., Але не в России Росії не досвідчених лікарів для цього і невідомо звідки вони замовляють ці капи.

23. Olga | 01.10.2012, 9:27:11 [2989199158]

Добрий день. ношу Инвизилайн півроку. Ставила в Москві, але в американському стоматологічному центрі. У Москві мій стоматолог зняв мої зліпки. відніс на консультацію до ортодонта і вони сказали — тільки брекети. А так не хотілося їх ставити! А зараз зубки вже помітно зрушили і капи заважають тільки, перший день після зміни на нові. Але я зазвичай нову капу ставлю на ніч і вранці вже легше) І головне — можна знімати і спокійно їсти і чистити зубки. І їх не помітно зовсім. Але хіба трохи виступи на зубах. за які капи рухають зубки. Але це треба дуже сильно посміхнутися!

24. Helen | 14.10.2012, 13:39:42 [3530323408]

Вітаю! Ношу Инвизилайн 2 тижні. Поставила в Москві 240 тис. Звичайно відчуваю діскпомфорт: у мові присутні діффекти, дуже не зручно що в них не можна ні чого є. Потрібна постійна гігена. Зубні щітки тепер у мене всюди. Носити мені 8 місяців. Дуже сподіваюся що мені пощастить і зуби стануть на свої місця.

25. marusya | 15.10.2012, 12:07:22 [1924708247]

У мене пішов п’ятий місяць носіння кап, начебто вже звикла, але кожен раз коли одягаю нові, а це черз 2 тижні то звичайно болять зубки. Зробили днями сіпарацію трьох зубів, не боляче але не приємно. І ще, то що привело мене в велике розлад, на бічні зуби приклеїли залізні кнопки і тепер кожен Чечер я повинна за них кріпити резиночки. За кнопку і за верхнє ікло, виходить щовечора я повинна підв’язувати свою щелепу))) звучить смішно, але на ділі я до цього була не готова та й ні хто не попереджав, що таке буде в ході лікування, ні доктор, ні в інтернеті я токого не читала. Хто то ще користуєтеся резиночками? А так нижні потехонечку встають на місце, на верхніх, у мене майже не видно змін, тому що поки рухаються бічні назад. Ось!

26. Гість | 04.11.2012, 16:43:44 [211629811]

Добрий день. Думаю ставити інвізалайн, але трохи бентежить, що треба кожен раз знімати під час їди. Мені необхідно часто їсти, буває, на ходу, а з капами, виходить, їсти не можна зовсім?
По крайней мере, коли я ходила з брекетами попри заборони, я і тверде й їла, а яблука гризла і жуйку з морозивом, та й чистила зуби тільки вранці і ввечері ≈ і нічого, ніякого карієсу, і не відвалюється нічого. Тільки ортодонт попалася, пардон, дура, зуби випрямила, а прикус так і залишився неправильний, тепер знову мучитися, виправляти його ((

27. marusya | 06.11.2012, 13:42:39 [1924708247]

Так їсти действітенльно дуже не зручно, особливо коли ненормований день, і весь час в пробках. Я намагаюся їсти як тільки з’являється можливість після цього почистити зуби. Коли цілий день в офісі то нормально, можна поїсти спокійно, потім ще раз зняти і чайку попити. Я думала схудну з таким обмеженням, виявилося немає + 5 кг, тому що все в одну посуд одночасно, боячись, що можливості зайвий раз не буде більше за трудовий день, ось і результат. Зараз сиджу постійно на дієті, суцільні органиченно, а на дієті є потрібно мало, але часто, що знову дуууже складно. А так я задоволена результатами виправлення зубок моїх, нижні майже повністю вировнелісь осталос місяць, а верхні намагаються і повільно але впевнено йдуть до наміченої цілі! Ось так!

28. Alena | 29.11.2012, 18:44:07 [2481778595]

"За кнопку і за верхнє ікло, виходить щовечора я повинна підв’язувати свою щелепу)))" eto kak, prostite? 🙂 cherez nedelu stavlu sama)

29. Ms Love | 29.11.2012, 21:47:43 [1136641444]

Marusya, я теж ношу капи з резиночками.
Постараюся по порядку прояснити всі питання, які виникали вище. Зараз у мене вже (або ще тільки 🙂 9 каппа, всього 33. У мене досить складний випадок: передні зубки на верхній щелепі дуже випирають вперед, ще й під кутом, а внизу скупчені.
Замовили капи invisalign, попередньо залікувавши все зубки, чекали 2,5 місяця.
На зубки завдали точки на капи є поглиблення, коли капи одягаєш, виходить, що вони як би замикаються. Через точок дуже важко знімати і одягати, особливо перші 3 дні.
Спочатку, першу капу я носила дуууже складно: не звично знімати-одягати, їсти, пити не звично, боляче страшно. На 3-4 день зуби стали свербіти)) Кошмар) Я прям так і чесала їх нігтями 🙂 Потім зубам було чи то жарко, то чи не зрозумій як. Перший тиждень був кошмар. Плюс до всього каппа тріснула і накликала на мене жах про те, що мені потрібно буде очікувати ще 2, місяця нову. Але я доносила тріснути.
Зараз, коли одягаю кожну нову капу зуби дуууже болять в середньому днів 4-5 (з двох тижнів, покладених для шкарпетки кожної капи), навіть піднімається температура і можу застудитися, тому в ці дні особливо намагаюся оберігатися від протягів.
Я приловчилися і одягаю нову капу в п’ятницю на ніч, таким чином, у мене є два дні на звикання 🙂

30. Ms Love | 29.11.2012, 21:48:32 [1136641444]

І буває по-різному: то взагалі про них забуду, то так болять, що спати не можу.
Ще вже не пам’ятаю з якої капи з’явилися капи з гачками. На нижні бічні останні зуби приклеїли залізні гачки, а на верхній капи на 5 зубі виїмки. Гумка, відповідно, одягається на гачок і на виїмку. Теж мені здавалося неймовірно. Ні, швидко звикла. Єдино, зараз я вас взагалі ще більше здивую: є гумки "ліса9quot ;, а є "баран9quot ;. Ось я лисицю вже відносила, тепер барана буду до кінця лікування носити.
ПРО гумках. Вони потрібні для того, щоб зубки один одного не пхали. Як йдеться у фізиці, сила впливу = силі протидії. І гумки не на всіх капи, а тільки тоді, коли рухають зуби назад. Дивіться самі, спочатку вам тягнуть "шестеркі9quot; тому, але ж в цей час інші зуби можуть піти вперед, тк "69quot; треба відштовхнутися, а гумка тримає капу з вашими зубками. Гумки не видно. Незручно, що вони натирають щоки) Лиса — це слабка резіночка, носиться на початку. Баран — туга гумка. На цій капи я вже перейшла на баран. Доношую 2ую тиждень капу, кожен день болять зуби.
Про дикцію. Мені здавалося, що я страшенно шіпілявлю і все тільки і роблять, що дивляться мені на зуби. Ніхто. Ніхто із моїх знайомих, не знав, що я ношу капи. (Поки я декому не сказала сама.) Не бачив і не "слишал9quot ;. Це самі собі вселяє.

31. Ms Love | 29.11.2012, 21:51:56 [1136641444]

З приводу пити-їсти. Спочатку я пила тільки воду в каппа і знімала їх 2 рази в день, щоб поїсти, рідко 3. Тк боляче. Зараз я в каппа п’ю все, крім гарячого. В кафе-ресторани ходжу спокійно. В туалеті зняла (іноді під пильні погляди інших дам, видимо з думками, що така молода дівчина витягує з рота. Я після цього посміхаюся, показуючи, що зуби на місці 🙂 це весело навіть). Зараз навіть можу зняти капи за столом, відвернувшись в сторону 🙂 навіть якщо капи з гумками. Звикаєш.
Читала дуже багато відгуків про invisalign, в 95% негатив, що не лікує, не рухає і все погано. Мені про висновки говорити поки рано, я всього 4,5 місяці ношу капи. Ще довго. Подивимося. Буде цікаво — розповім)
Рада, якщо змогла комусь допомогти

32. marusya | 30.11.2012, 13:19:31 [1924708247]

Спасибі Ms Love мені дуже Інтер відгуки побратимів по вирівнюванню! Я вже пів року відходила в капи, ще півтора)). Треба сказати звикла, вже не відчуваю того незручності як раніше, і в кафе можу зняти сміливо і в гостях. Різіночкі теж перестали бентежити, ношу їх як сказав лікар 12-16 годин в день, ввечері і вночі, іноді до обіду ходжу. Помітила одну особливість, коли довго не їм, починають капи моторошно дратувати, заважати і нервувати, навіть нудить від них, але це тільки коли довго не знімаю і голодна). А так, дуже приємні видимі поліпшення. Нижні зубки майже повністю встали рівно. Ще дві капи і взагалі краса. А верхні, у мене ікла випирали, повільно але впевнено рухаються, поки не видно візуально, тому спочатку рухаються задні звільняючи місце для іклів, і ще з’явилися щілини. Вообщем процес йде. І я думаю для тих кого бентежать брекетами це вихід. Ні заліза, зубки біленькі і якщо втомився, завжди можна зробити перев на пару годин і насолодитися свободою!

33. marusya | 30.11.2012, 14:23:06 [1924708247]

І ще Ms Love у мене до вас питання. Ви все п’єте в капи, вони у вас не фарбуються? Від вина наприклад або соків кольорових? Я теж практикувала пару раз, але під капи проникає напій і мені здається це не дуже добре для зубів, та й колір капи змінюють.

49. Ms Love | 09.01.2013, 9:43:39 [1168788916]

Elena, ні, це не мій приватний випадок. І зуби не стосуються нижньої щелепи, скоріше вони навіть не доходили до неї. Я вже вкотре повторюю, що не можна ставити лише на одну щелепу з-за неправильного розподілу тиску на зуби. І уточнювала я не тільки у свого ортодонта, але і в інших, що працюють по invisalign. Понад те, бачила живий приклад, коли в дівчини посмішка просто ідеальна: рівненькі зубки внизу і рівненькі зубки угорі, крім 1 зубика — правий верхнє ікло злегка випирає. І вона носить капи і на верхній, і на нижній щелепі. І нанесених точок (на зубки, на які капи "одеваются9quot;), у неї більше.
Я не хочу сперечатися з цього питання, тому що я — не експерт, а людина, яка проходить лікування invisalign. Я говорю про те, що знаю від практикуючих фахівців в цій області.

50. Elena | 09.01.2013, 13:53:37 [3292488482]

zdes ‘mojno pochitat’. chto vrachi govoryat:
http://www.realself.com/question/invisalign-upper-teeth-croo ked
http://www.realself.com/question/bottom-teeth-perfectly-stra ight-invisign-top-teeth
http://www.realself.com/question/invisalign-overcrowding-bot tom-teeth
vse stalo ponyatno, nadeus ‘moi vrach znaet, chto delaet, i u menya tot chastnii sluchai kogda mojno i bez nijnih.
segodnya idu k vrahu, postavim nijnie na mesyaca 3-4 uberem promejutki nemnogo.
nu dai Bog, chtob ya bila dovol’na cherez 6 mesyacev, posmotrim

Користувач сайту Woman.ru розуміє і приймає, що він несе повну відповідальність за всі матеріали частково або повністю опубліковані їм за допомогою сервісу Woman.ru.
Користувач сайту Woman.ru гарантує, що розміщення поданих ним матеріалів не порушує права третіх осіб (включаючи, але не обмежуючись авторськими правами), не завдає шкоди їх честі і гідності.
Користувач сайту Woman.ru, відправляючи матеріали, тим самим зацікавлений в їх публікації на сайті і висловлює свою згоду на їх подальше використання редакцією сайту Woman.ru.

Використання і передрук друкованих матеріалів сайту woman.ru можливо тільки з активним посиланням на ресурс.
Використання фотоматеріалів дозволено тільки з письмової згоди адміністрації сайту.

Розміщення об’єктів інтелектуальної власності (фото, відео, літературні твори, товарні знаки і т.д.)
на сайті woman.ru дозволено тільки особам, які мають всі необхідні права для такого розміщення.

Мережеве видання «WOMAN.RU (Женщіна.РУ)»

Свідоцтво про реєстрацію ЗМІ ЕЛ №ФС77-65950, видано Федеральною службою з нагляду в сфері зв’язку,
інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнадзор) 10 червня 2016 року. 16+

Copyright (c) 2016-2017 ТОВ «Херст Шкульов Паблішинг»

Контактні дані для державних органів (в тому числі, для Роскомнадзора): [email protected]

Leave a Comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *